Józsa történelme

Ez egy +1 ikon, amit megnyomva az adott találatot ajánlhatjátok barátaitok, ismerőseitek, és az egész világ számára. Szerző ©Copyright A szerzői jogokkal kapcsolatban.


Tanórán kívüli tevékenységek az 1980-90-es

Irodalom
A helyi versenyeken való részvétel mellett pedagógusaink ösztönzik tanulóinkat a városi-megyei versenyeken való részvételre. 1993-ban a Megyei Pedagógiai Intézet mesepályázatára 20 alsótagozatos gyerek küldte el meséjét. Ketten díjazottak lettek: Szolnoki Imre és Varga Levente.
Tehetséges szavalóink - Horváth Katalin és Czégény Melinda - több alkalommal eredményesen vettek részt városi versmondó versenyen. Bancsi Etelka pedig városi prózamondó versenyen szerepelt szépen.
A településünkön idősek részére szervezett rendezvényeken - Idősek Napja, Idősek Karácsonya, Nyugdíjasok Farsangja - szívesen szerepelnek tanítványaink irodalmi kulturális műsorral tanítónőik és magyar szakos tanáraik vezetésével.
Lehetőséget teremtünk a tantervi anyagon túli kitekintésre a Közösségi Ház anyagi segítségével. Rendhagyó órák tartására hívjuk Kun Jánost és Salga Attilát.
Pedagógusaink színházi előadásra a fővárosba is elviszik tanítványaikat. Tanulóink egy része már 3-4. osztályos korában láthatta az Országházat belülről is. Irodalmi kirándulás alkalmával megtekinthették Kölcsey Ferenc és Móricz Zsigmond életével és munkásságával kapcsolatos emlékhelyeket.

Tovább…

A hozzaszolashoz

Regisztralj vagy jelentkezz be