Józsa történelme

Ez egy +1 ikon, amit megnyomva az adott találatot ajánlhatjátok barátaitok, ismerőseitek, és az egész világ számára. Szerző ©Copyright A szerzői jogokkal kapcsolatban.


Kedves Kartársnő!

Kedves Kartársnő!

Két éve, hogy tanítványa Batta Csaba önként vállalva nyugdíjas éveim és nehéz, gyakori betegségem napjaiban nagyon sokszor segítségemre siet. Sőt, nemcsak ő, hanem még testvére is, a kis Öcsi. - Csaba kedves, figyelmes, megbízható. Bevásárol nekem, bekészíti szobámba a tüzelőanyagot és bármire kérem, készséggel teljesít mindent.
Kérem a Kartársnőt, hogy kiemelten dicsérje meg és állítsa példaképül a többiek elé, mert ő teljesíti az úttörők azon kötelességét, hogy az egyedülélő, idős embereken segíteni kell. Csaba ezt a segítséget igaz ragaszkodással és szeretettel végzi.
Megilleti a tisztelet a kedves Szüleit is, akik közösségi munkára, mások megbecsülésére, segítésére és tiszteletére nevelik mindkét gyermeküket. Sokan példát vehetnének róluk.
Kérem a kedves Kartársnőt, hogy e levélben foglaltakat közölje Dalmi Ica kartársnővel is, részesítse úttörővonalon is elismerésben Csabát.
Kívánom, hogy a Kartársnőnek nagyon sok tanítványában legyen igazi öröme!

Józsa, 1976. jan. 2.

Köszönettel:Sándor Imréné nyugdíjas tanítónő

A hozzaszolashoz

Regisztralj vagy jelentkezz be